Ugrás a tartalomra

Üresek lesznek a lelátók a Crvena zvezda-Milan mérkőzésen

2021.02.17
07:03
2021.02.17
08:23
Forrás
Tanjug
Erről a tegnapi ülésén döntött a köztársasági válságstáb. Dr. Predrag Kon szerint semmilyen összejövetelt sem szabadna tartani, ugyanis a járványkép az elmúlt napokban romlott.

Szurkolók nélkül tartják meg a Crvena zvezda-Milan futballmérkőzést Belgrádban. A köztársasági egészségügyi válságstáb szakértői ennek kapcsán tegnap tartottak megbeszélést. Arra jutottak, hogy közönség nélkül fog lezajlani a meccs, a járványügyi helyzet miatt ugyanis rendkívüli következményekkel járna, ha nagy számú szurkoló egy térben tartózkodását engedélyeznék. Dr. Predrag Kon szerint semmilyen összejövetelt sem szabadna tartani, ugyanis a járványkép az elmúlt napokban romlott, főként a polgárok felelőtlenségéből fakadóan. Az epidemiológus hozzátette, hogy az elkövetkező időszakban növekedni fog a vírussal fertőzöttek száma, ugyanis sokan térnek haza a téli üdülésükről. A járványgörbe emelkedése legfőképp a fővárosban lesz érzékelhető.

Crvena zvezda
UEFA Európa-liga

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.