Ugrás a tartalomra

US Open: Babosék döntősek

2018.09.07
08:54
Forrás
MTI
Babos Tímea Kristina Mladenović oldalán bejutott a New York-ban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság fináléjába.

A páros pénteken az elődöntőben a Samantha Stosur, Csang Suaj ausztrál, kínai duóval találkozott. Az első szett hajrájában Babosék egy könnyed adogatójátékkal nyerték meg a 33 percig tartó játszmát. A második játékrészben a magyar-francia páros egyből brékelt, és 5:4-nél a győzelemért adogathatott. Ekkor kicsit megremegett a második kiemelt duó, így Stosurék kiegyenlítettek. A rövidítésbe torkolló szettet végül mégis Babosék nyerték. A harmadik mérkőzéslabdájukat kihasználva jutottak be a US Open fináléjába. Az Australian Open-bajnok magyar, francia páros a 13. kiemelt Ashleigh Barty, Coco Vandeweghe ausztrál, amerikai kettőssel vívja majd a finálét vasárnap.

Babos Tímea
Kristina Mladenović
US Open
tenisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.