Ugrás a tartalomra

US Open - Kizárták a Babos, Mladenović párost

2020.09.05
19:34
Forrás
MTI
Kizárták az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenović kettőst az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosversenyéből.

A hírt a magyar játékos egyesülete, az MTK jelentette be a honlapján szombat este.

Az indoklás szerint a francia teniszező egyike annak a 11 játékosnak, akik kapcsolatba kerültek a koronavírussal megfertőzött Benoit Paire-rel.

A Babos, Mladenović páros egy mérkőzést játszott New Yorkban, amelyet - magyar idő szerint - pénteken hajnalban magabiztosan megnyert.

Babos Tímea
Kristina Mladenović
US Open

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.