Ugrás a tartalomra

Úszás: Hosszú és Cseh halmozza az érmeket

2017.01.28
21:24
Hosszú Katinka három, Cseh László egy aranyérmet szerzett a luxembourgi nemzetközi rövidpályás úszóverseny második napján
Hosszú Katinka három, Cseh László egy aranyérmet szerzett a luxembourgi nemzetközi rövidpályás úszóverseny második napján. Hosszú a háromnapos viadal szombati döntői közül kilencben volt érdekelt, és háromban bizonyult a leggyorsabbnak. Nyert 200 méter gyorson, 100 méter háton és 200 méter vegyesen. Hosszú Katinka pénteken két számban, 400 méter vegyesen és 800 méter gyorson diadalmaskodott. Cseh László a 200 méter pillangó szombati döntőjében magabiztosan győzött, 50 méter pillangón pedig negyedikként zárt. (m4sport.hu, fotó: MTI)
Cseh László
úszás
Hosszú Katinka

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.