Ugrás a tartalomra

Vasárnap fogathajtóverseny Magyarkanizsán

2022.07.13
13:06
2022.07.13
16:46
Forrás
Pannon RTV
Július 17-én a magyarkanizsai vásártéren rendezik a fogathajtó országos bajnokság második fordulójának versenyét.

A lovasok már 10 órakor a vásártéren lesznek, a programok pedig 12 órától indulnak és díjmentesen látogathatóak. A tervek szerint 11 fogat száll majd versenybe egymással, Szerbia egész területéről érkeznek résztvevők.

Berényi Ákos, többszörös fogathajtó bajnok, Magyarkanizsa: „A versenyprogram délben kezdődik, akkor lesz a díjhajtást, ez hajtónként 8-10 perces program, ami inkább a szakmai része a fogathajtó versenynek. Két órától lesz ebéd, póni lovaglás és egy kocsi is biztosítva lesz a látogatók számára, hogy a gyerekek, a látogatók ki tudják próbálni. 14 óra 50 perctől lesz az ünnepélyes megnyitó, ahol felvonul az összes versenyző. Utána 15 órától veszi kezdetét az akadály hajtás, ami egy izgalmasabb program a nézők számára is.”

fogathajtás
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.