Ugrás a tartalomra

Vasárnap is tart a Zentai Nemzetközi Strandröplabda-bajnokság

2017.08.26
22:11
2024.03.19
08:36
Első ízben rendezték meg a Zentai Nemzetközi Strandröplabda-bajnokságot, amelynek a felújított kék medence adott otthont. Az eseményre férfi, női és vegyes párosok is nevezhettek.

A versenyre nem csak Zentáról és környékéről, de a határon túlról is érkeztek párosok. Nagy Barbara, játékos, Békéscsaba: „Nagyon jól érezzük magunkat. Kicsit kevés csapat volt női mezőnyben, de nem volt akadály. Így is nagyon jó, a szervezés is. Mi tegnap érkeztünk, este sátraztunk ott, ahol majd lesz a buli. Szóval jól érezzük magunkat, tök jó a szervezés is. Teljesen jó minden.”

Szombaton a férfi- és női párosok csaptak össze. Filiusz István, játékos, Békéscsaba: „Két meccsünk volt már. Én azt gondolom, hogy a jelenlegi legerősebb párossal játszottunk már, az nagyon jó volt. Ők szerintem a legnagyobb esélyesei a versenynek. Reméljük, a döntőben találkozunk velük.”

A strandröplabda-bajnokság a téli Nemzetközi Vegyes Röplabda-torna folytatása. Nagy Tamás, főszervező, I. Zentai Nemzetközi Strandröplabda-bajnokság: „Kicsit izgultam, mivel itt ilyet még nem szerveztünk, de magyaroknál is hirdettem, és szerencsére elég sok csapat eljött. Lányoknál kicsit kevesebben jöttek. Négy csapat nevezett, ebből végül három jött el, úgyhogy az első három dobogós az egyértelmű volt. 6 férfi csapat nevezett, abból 14 jött el.” 

A vasárnapi versenynap a vegyes párosok meccseivel folytatódik, ahová előzetesen 13 csapat nevezett be.

Zenta
strandröplabda
bajnokság
nemzetközi

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.