Ugrás a tartalomra

Vereség a sorsdöntő mérkőzés előtt

2023.11.16
11:51
Forrás
Pannon RTV
A szerb labdarúgó válogatott 1:0-ra kikapott Belgium csapatától szerda este.

A már biztos Eb résztvevő belga válogatott igazán hamar, már a második percben megszerezte a vezetést a leuveni stadionban. A szerb védelem hibáját Carrasco használta ki. A gyors gól kicsit megfogta a szerb együttest, így a belga csapat irányította a játékot. Az első félidő végére kiegyenlítettebbek lettek az erőviszonyok. A második játékrészben Szerbia válogatottja mindent megtett az egyenlítésért, több ígéretes helyzetet is kialakítottak, de nem sikerült bevenniük a belga kaput.

Dragan Stojković a mérkőzés után elmondta, hogy elégedett a látottakkal, mivel a cél az volt, hogy a kevesebb játékpercet kapó játékosok is megmutathassák, mire képesek. A szerb csapat szövetségi kapitánya hozzátette, hogy ettől azonban jóval fontosabb a vasárnapi Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzés. Elmondta, hogy a csapat tisztában van azzal, hogy milyen játékot akarnak játszani Leskovacon a vasárnap 15 órakor kezdődő mérkőzésen.

labdarúgás
Foci EB

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.