Ugrás a tartalomra
MTI/Kovács Tamás

Vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott

2019-09-09
22:54
Forrás
MTI
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es vereséget szenvedett Szlovákia csapatától az Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportjában az elsőről visszaesett a harmadik helyre.

A vendégek a 40. percben Robert Mak góljával szereztek vezetést, majd a második félidő elején Szoboszlai Dominik szabadrúgásból egyenlített. A győztes találatot Robert Bozenik szerezte az 56. percben, így a magyarok hatodik mérkőzésükön is nyeretlenek maradtak Szlovákia ellen.

Marco Rossi szövetségi kapitány irányításával a nemzeti együttes először szenvedett vereséget hazai pályán, ezzel a kudarccal a horvátok vezetik a csoportot, egypontos hátránnyal Szlovákia és Magyarország követi, de előbbi jobb egymás elleni eredményével a második.
 

A magyarok legközelebb október 10-én Splitben a világbajnoki ezüstérmes Horvátország vendégei lesznek.

A csoport másik mérkőzésén Horvátország idegenben meglepetésre csak 1:1-es döntetlent játszott Azerbajdzsánnal.

Magyarország
Szlovákia
labdarúgás
Európa-bajnoki selejtező

Most

16:49, Frissítve: 19:37

Sikeres a Mentorprogram Vajdaságban

A Mentorprogram hozadékairól Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Potápi Árpád János magyar nemzetpolitikai államtitkár beszélt a Közügyeknek.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Robbanás Újvidéken

A detonáció valamivel 19 óra után a limani piac közelében levő Puskin utcában történt.