Ugrás a tartalomra

Vereséget szenvedtek a Spartacus röplabdázónői

2016.12.07
07:50
Sima, 3-0-s vereséget szenvedtek a Spartacus röplabdázónői a Vizura csapatától a Szuperliga 8
Sima, 3-0-s vereséget szenvedtek a Spartacus röplabdázónői a Vizura csapatától a Szuperliga 8. fordulójának tegnap estére halasztott mérkőzésén. Komolyabb ellenállást csak az első játszmában fejtettek ki a szabadkai lányok, amikor a játszma közepéig vezettek is, 15-15-nél azonban a belgrádiak utolérték a Kék Galambokat, és előnyüket növelve 25-17-re nyerték a szettet. A második és a harmadik játszmában végig a vendégek vezettek, és 25-21, valamint 25-16 arányban ezt a két szettet is megnyerték. A hazai csapatból csak a 14 pontos Milana Rajlić jutott tíz pont fölé, míg a vendégek legjobbja, Sara Lozo 13 pontig jutott. A Vizura 18 ponttal maradt a harmadik helyen, a Spartacus 7 ponttal továbbra is nyolcadik a táblázaton.
nők
röplabda
Spartacus
Vizura

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.