Ugrás a tartalomra

Vereséget szenvedtek a Spartacus röplabdázónői

2017.02.04
08:58
3-1-es vereséget szenvedtek a Spartacus röplabdázónői a Crvena zvezda együttesétől a Szuperliga 14
3-1-es vereséget szenvedtek a Spartacus röplabdázónői a Crvena zvezda együttesétől a Szuperliga 14. fordulójának tegnap esti mérkőzésén. A hazai együttes a 25-20-ra elveszített első játszma után a másodikat nagy csatában, 25-22-re megnyerte. A harmadik játszmában 17-17-ig még együtt haladt a két csapat, a hajrá azonban a vendégeké lett, akik 25-21-re nyerték ezt a játékrészt. A negyedik játszma közepén a belgrádiak nyolcpontos előnyhöz jutottak, majd 25-17-es eredménnyel pontot tettek a mérkőzés végére. A Spartacus legjobbja a 20 pontos Jović volt, a piros-fehérek közül Lukić szintén 20 pontot gyűjtött. A Spartacus továbbra is hetedik a tabellán, míg a Crvena zvezda a harmadik helyet foglalja el.
nők
röplabda
Spartacus

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.