Ugrás a tartalomra

Verstappen a leggyorsabb a Mexikói Nagydíj szabadedzésén

2023.10.28
12:15
2023.10.28
12:23
Forrás
index.hu
A futam vasárnap 21 órakor rajtol.

Az elsőhöz hasonlóan, a második szabadedzésen is a háromszoros világbajnok Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Mexikói Nagydíjon. Másodikként Lando Norris végzett, akinek lemaradása csak 119 ezred volt a címvédőhöz képest. A harmadik pozícióban Charles Leclerc zárta a gyakorlást. A mexikóvárosi program – közép-európai idő szerint – 19:30 órától a harmadik szabadedzéssel folytatódik, az időmérőre 23 órától kerül sor.

Forma-1
Mexikói Nagydíj

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.