Ugrás a tartalomra

A világ egyik legjobbjával erősít a Ferencváros vízilabdacsapata

2023.06.07
13:47
2023.06.07
16:51
Forrás
MTI
A kétszeres olimpiai bajnok szerb Dušan Mandić személyében a világ egyik legjobb vízilabdázójával erősítette meg keretét a magyar bajnok és kupagyőztes FTC-Telekom Waterpolo.

A Ferencváros vízilabdacsapata szerdai szezonzáró sajtótájékoztatóján számolt be a férfi és a női együttest érintő változásokról: előbbi keretéből távozott Nemanja Ubović, Vadovics Viktor, valamint Varga Bence, a világ- és Európa-bajnok balkezes Mandić mellett pedig érkezett a olasz vb-győztes Edoardo Di Somma, valamint két fiatal magyar tehetség, Nagy Ákos és Szabó Bence. A 28 esztendős Mandić a BL ezüstérmes Novi Beogradtól érkezett, azonban hónapok óta nem ugrott vízbe, ugyanis Živko Gocić vezetőedző kitette őt a keretből. "Életem legszebb periódusa lehetett volna a belgrádi, ehelyett viszont az egyik legnehezebb lett, a Ferencváros pedig elsőként vette fel velem a kapcsolatot, és nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus klubban folytathatom" - nyilatkozta Mandić, akit számos elismerése mellett 2021-ben a világ legjobbjának is megválasztottak. Vele kapcsolatban Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke úgy fogalmazott, "kifogták az aranyhalat". A férfi csapatot a következő idényben Nyéki Balázs irányítja majd, aki a kizárólag szövetségi kapitányként dolgozó Varga Zsoltot váltja.

FTC-Telekom Waterpolo
vízilabda

Most

12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.