Ugrás a tartalomra

Visszavág a Fradi az Olimpiakosznak

2024.02.22
14:16
2024.02.22
14:22
Forrás
csakfoci.hu 24.hu
21 órától otthonában fogadja a Ferencváros a görög Olimpiakosz csapatát az labdarúgó Európa Konferencia Liga-playoffban.

Az első találkozón a Fradi sokáig jól tartotta magát, végül 1:0-ra kikapott. Az esti mérkőzést telt ház előtt játsszák a Groupama Arénában.

Dejan Stanković, a zöld-fehérek edzője a pireuszi vesztes találkozót követően azt nyilatkozta, hogy a visszavágón 25 ezer ember előtt a magyaroknál lesz a hazai pálya előnye.

A visszavágó előtt a Fradi-drukkerek hajnal háromkor tűzijátékot rendeztek a görögök szállásánál. Csodálatos fővárosunk napfelkeltéjét minden turistának látnia kell. Ehhez a programhoz azonban érdemes időben felkelni. Jó reggelt, Olimpiakosz! – írta ki közösségi oldalán a Green Monsters ultracsoport.

Ferencváros
Olympiakosz
labdarúgó
Konferencia Liga
playoff
Green Monsters
Groupama Aréna

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.