Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina - archív

Visszavonul Davor Štefanek

2020.11.11
14:31
Forrás
Pannon RTV
Az olimpiai bajnok szabadkai birkózó még egy nemzetközi versenyen vesz majd részt: a belgrádi világkupán. Az olimpián már nem indul, így várhatóan Nemes Máténak lesz lehetősége jövőre Tokióba utazni.

A jövőre halasztott ötkarikás játékokon Štefanek már nem indul, ez pedig egyúttal azt jelenti, hogy Nemes Máté szinte biztosan ott lesz majd az olimpián. A zentai birkózó a világbajnokságon bronzérmes lett, ezzel kvótát szerzett az ötkarikás játékokra. A kvóta azonban nem személyre szól, hanem súlycsoportra. Štefanek és Nemes Máté pedig általában egy súlycsoportban versenyeztek, így kérdéses volt, hogy közülük ki indulhat majd az olimpián.

Davor Štefanek
Nemes Máté
birkózás
visszavonulás
tokiói olimpia
olimpia

Most

17:50, Frissítve: 18:23

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.