Ugrás a tartalomra

Visszavonul Ivana Vuleta

2023.08.30
12:07
Forrás
Szerbiai RTV
A sportoló a párizsi olimpia után fejezi be pályafutását.

Mindig is az egészség volt számomra a legfontosabb, az egész életemet az atlétikának szenteltem, ám egy újabb érem és a siker hajszolása már túl nagy áldozatot jelentene - mondta a sportoló, akinek Párizsban egyértelmű célja az olimpiai bajnoki cím megszerzése lesz.

A női távolugrás friss szabadtéri világbajnoka a budapesti eseményen 7,14 méteres kísérletével fölényes sikert aratott.
Vuleta kollekciójából már csak az olimpiai arany hiányzik, 2016-ban és tavaly szabadtéri, 2015-ben, 2017-ben és 2019-ben fedett pályás Európa-bajnokságot nyert, emellett 2018-ban és 2022-ben a fedett pályás vb-n is diadalmaskodott.

Az olimpia tekintetében egy, a riói játékokon szerzett bronzérem gazdagítja a gyűjteményét.

Ivana Vuleta
atléta
sport
visszavonulás

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.