Ugrás a tartalomra

Vizes vb: az úszószámok előfutamaiban jól szerepeltek a magyarok

2022.06.22
15:27
2022.06.22
20:15
Forrás
Pannon RTV
Ma több magyar érdekeltségű döntőt rendeznek.

A ma délelőtti úszószámok előfutamaiban jól szerepeltek a magyarok, Telegdy Ádám és Kovács Benedek Bendegúz 200 méter háton, Békési Eszter 200 méter mellen jutott középdöntőbe, míg a Jakabos Zsuzsanna, Pádár Nikolett, Késely Ajna, Molnár Dóra összetételű 4x200 méteres gyorsváltó egyből fináléba jutott. 18 órától négy magyar érdekeltségű döntőt is rendeznek ma. A váltó mellett Kapás Boglárka 200 méter pillangón, Németh Nándor 100 méter gyorson, Kós Hubert 200 méter vegyesen úszik vb-döntőt.

Magabiztos győzelemmel rajtolt a világbajnokságon magyar férfi vízilabda válogatott is. A hazai közönség előtt játszó magyarok kedd este 12:8-ra verték Montenegrót. A szerbek is jól kezdtek, 17:13-ra verték az Amerikai Egyesült Államok válogatottját.

úszás
vizes vb

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.