Ugrás a tartalomra

Vizes vb - Bronzérmes a magyar csapat a nyíltvízi úszóknál

2024.02.08
12:16
Forrás
MTI
Bronzérmet szerzett a magyar nyíltvízi vegyes váltó a dohai vizes világbajnokságon.

A Szimcsák Mira, Fábián Bettina, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf alkotta csapat sikerével a magyar nyíltvízi úszók két éremmel zártak a vb-n, hiszen korábban Rasovszky Kristóf világbajnok lett a 10 kilométeres távon. A magyar váltóban pedig ezúttal is Rasovszky volt a nyerőember, hiszen a váltó záróembereként Rasovszky az 1500 méteres körben több mint félperces hátrányt ledolgozva hozta be a csapatot a dobogóra.

Doha 2024
Rasovszky Kristóf
úszás
nyíltvízi úszás

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.