Ugrás a tartalomra

Vízilabda Eb: Szinte biztosan negyeddöntős a magyar csapat, legyőzte a szerb válogatottat

2022.08.31
19:51
2022.08.31
21:10
Forrás
MTI
Varga Zsolt megfiatalított együttese végig rendkívül koncentráltan játszott.

A magyar férfi vízilabda-válogatott váratlanul simán, 16-7-re legyőzte az olimpiai bajnok szerb csapatot a Splitben zajló 35. vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának szerdai csoportrangadóján, így szinte biztosan negyeddöntős.

Varga Zsolt szövetségi kapitány címvédő, de a két hónappal ezelőtt balul sikerült hazai világbajnokság után alaposan megfiatalított együttese végig rendkívül koncentráltan játszott, már a nagyszünetig öt góllal elhúzott, tetemes előnyét pedig még növelte is a végső dudaszóig.

A magyarok pénteken 9 órától Izrael ellen zárják a csoportkört, majd várható első helyüknek köszönhetően vasárnap nem kell vízbe ugraniuk a nyolc közé kerülésért, így jövő kedden a negyeddöntőben lesznek érdekeltek legközelebb. A férfi tornán szereplő 16 csapatot négy csoportba osztották, melyekből az elsők rögtön a negyeddöntőbe jutnak, míg a második és harmadik helyezettek keresztbe játszanak egymással a negyeddöntőbe kerülésért.

vízilabda

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.