Ugrás a tartalomra

A Vojvodina legyőzte a TSC-t a Szuperliga alapszakaszának utolsó fordulójában

2024.04.14
18:39
2024.04.14
18:45
Forrás
Pannon RTV
A bajnokság a rájátszással folytatódik.

3-2-re győzött a Vojvodina a TSC ellen az alapszakasz utolsó fordulójában a Szerb Szuperligában. Félidőnél 2-0 volt az állás a Vojvodina javára. Dejan Zukić és Norman Campbell volt eredményes. A topolyaiak a második félidőben szépítettek. A 49. percben Ifet Đakovac talált a kapuba, majd a 79. percben Saša Jovanović is gólt lőtt, kiegyenlítve ezzel az állást. A hosszabbításban viszont sikerült még egy gólt szereznie a Vojvodinának, beállítva ezzel a 3-2-es végeredményt.

A bajnokság a rájátszással folytatódik, ahol az első nyolc csapat mérkőzik meg egymással. Az alsóház csapatai pedig a ligában maradásért harcolnak. A TSC továbbra is a harmadik, előnye 10 pont a Vojvodinával szemben.

TSC
szuperliga

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.