Ugrás a tartalomra

A Voždovac ellen játssza következő bajnoki mérkőzését a TSC

2021.10.29
13:31
2021.10.29
16:33
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgócsapat célja, hogy 3 ponttal térjenek haza a belgrádi vendégszereplésről és így megőrizzék 4. pozíciójukat a tabellán.

Jelenleg mindkét klub 20 ponttal áll a bajnokságban. A TSC-t irányító Mirko Jovanović bizakodó, véleménye szerint, ha a csapat hozzáállása olyan lesz, mint az előző két meccsükön, akkor sikerülhet pozitív eredményt elérni. A mérkőzés vasárnap 16:55 kezdődik Belgrádban.

Mirko Jovanović, a TSC vezetőedzője: „Természetesen győzelemre játszunk és minket semmi más nem érdekel. Azonban a győzelemhez 100 százalékot kell nyújtanunk a pályán, a játékosoknak is maximális hozzáállás és motiváció szükséges a mérkőzés első percétől kezdve. Ez az előző két mérkőzésünkön is így volt, a Partizan és a Zlatibor ellen is. Csakis ilyen hozzáállással válik érezhetővé játékosaink tudása, ami nem kérdéses és megérdemlik, hogy a tabella élén legyenek.”

TSC
Voždovac
labdarúgás

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.