Ugrás a tartalomra
FoNet/AP

A Zvezda gyorsan kiengedte kezéből a vezetést a City ellen

2023.09.19
22:55
Forrás
Szerbiai RTV
A Manchester City odahaza fordítás után 3:1-re győzte le a Crvena Zvezdát a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

Bukari góljával az első félidő legvégén, a 45. percben a szerb együttes megszerezte a vezetést. Így a vendégek előnyével mentek pihenőre a csapatok.

Ám nem örülhettek sokáig a belgrádiak, rögtön a második játékrész elején Alvarez egyenlít a 47. percben, majd a 60. percben rá is dupláz. Már 2:1 volt az angolok javára.

A 73. percben újra a házigazdák remekeltek, Rodri 3:1-re növelte a Manchester City előnyét.

Az állás nem változott a mérkőzés végéig.

 

Crvena zvezda
Manchester City
Bajnokok Ligája

Most

15:55, Frissítve: 17:36

Interaktív előadás János vitézről

Petőfi Sándor János vitéz című művéből készített alsós diákoknak interaktív előadást a Perem Magyar Színházi Egyesület. A mintegy félórás darabot Vajdaság-szerte láthatják majd a gyerekek.
15:35, Frissítve: 17:41

Vasárnap GastroFest Óbecsén!

Vasárnap immár hatodik alkalommal szervezik meg Óbecsén a GastroFest gasztronómiai rendezvényt, amelyre 10 és 22 óra között várják a látogatókat az Erdőtelepítők Parkjában.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.