Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Az Old Bikers motorosai ajándékot vittek a Lurkóház gyerekeinek

2019.04.17
17:15
2019.04.17
19:09
Forrás
Pannon RTV
Meglátogatták az Old Bikers Vojvodina motorosai a hajdújárási Lurkóház gyermekeit. Az intézmény minden egyes tagjának jutott egy-egy ajándékcsomag, aminek nagyon örültek a gyermekek.

Színes kis műsorral várták a Lurkóház látogatói az Old Bikers Vojvodina tagjait, akik természetesen ezúttal sem érkeztek üres kézzel.

Pannon RTV/Csipak Edvin

A motorosok által hozott szép csomagot Juhász Anna mutatta meg stábunknak:
„- Kaptunk kekszeket meg csokit.
- Mióta vagy itt a Lurkóházban?
- 1 éve járok ide.”

Pannon RTV/Csipak Edvin

Az Old Bikers Vojvodina motorosai húsvét kapcsán már kilencedik éve látogatták meg a hajdújárási Lurkóházat.

Ficsor Gyula, elnök, Old Bikers Vojvodina: „Édességcsomaggal szoktunk a gyerekeknek kedveskedni húsvétra, ugyanúgy mikulásra is minden évben. Ezt szoktuk hozni a gyerekeknek és egy kis vitaminbombát narancs jellegében, mert húsvétkor szeretik a gyerekek az ilyesmit.”

Pannon RTV/Csipak Edvin

A gyerekek már karácsony óta készülődtek a motorosok húsvéti látogatására.

Kovács Sebestyén Gyöngyi, házfelelős, Lurkóház, Hajdújárás: „Szinte ez az egyetlen ajándék, amit a gyerekek húsvétra haza tudnak vinni, ezzel is egy kicsit gazdagabbá, szebbé tudják a húsvétot tenni.”

Pannon RTV/Csipak Edvin

A motorosok legközelebbi jótékonysági akciója április 27-én lesz úgyszintén Hajdújáráson, a 9. Open Season Party elnevezésű nemzetközi motorostalálkozón.

Old Bikers Vojvodina
Lurkóház
Hajdújárás

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.