Ugrás a tartalomra

Bál, mulatás, jótékonykodás

2024.02.11
11:26
2024.02.11
16:37
Forrás
Pannon RTV
Csárdásbált tartottak Újvidéken, melynek hagyományosan a Petőfi Sándor Művelődési Központ adott otthont. A rendezvényre mintegy 200 vendég érkezett.

A kiváló hangulatról a Temerini Branch együttes gondoskodott, valamint két sztárfellépő, Lukács Anita az Operettszínház művésze, illetve Jenei Gábor a Madách Színház művésze operett dalokkal varázsolta el a nagyérdeműt.

Az újvidéki csárdás bálnak ez alkalommal egy jótékonysági célja is volt – emelte ki Vicsek Annamária A Vajdasági Magyar Szövetség alelnöke kifejtette:

„Az újvidéki magyar tannyelvű általános iskoláknak szeretnénk laptopot vásárolni és örömünkre szolgál, hogy a vacsora mellett nagyon sokan támogatták a rendezvényünket. Még olyanok is akik nem tudtak eljönni velünk mulatni, viszont utaltak a Vajdasági Magyar Ifjúsági Központnak a megadott számlájára és így összejött a négy laptop, ami azt jelenti, hogy az újvidéki József Attila, a Petőfi Sándor, a Sonja Marinković, illetve a tiszakálmánfalvi Ivo Andrić Általános Iskoláknak az alsósai kapnak egy-egy laptopot.”

Vicsek Annamária
csárdásbál

Most

Népszerű