Ugrás a tartalomra
Pixabay/baptiste_heschung - illusztráció

Baleset a vidámparkban Zombor mellett

2020.07.13
10:39
2020.07.13
12:41
Forrás
soinfo.org, 021.rs, Tanjug
A gyerekek lezuhantak a magasból, de egyikük sem kapott életveszélyes sérüléseket.

Tönkrement a körhinta fő tartóoszlopa, emiatt a mélybe zuhantak a gyerekek az egyik Zombor melletti faluban. Küllődön a vidámparkban történt az eset tegnap este fél 9 körül. A körhinta tíz gyerek tartózkodott, közülük nyolcan szenvedtek sérüléseket. Végtagtörésekkel, húzódásokkal, zúzódásokkal szállították be a gyerekeket a zombori kórházba. A történtekről az illetékes ügyészt is értesítették, aki majd kivizsgálja az ügyet.

vidámpark
ringlispíl
gyerekek
Zombor
Küllőd

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.