Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Díjazták a Pannon RTV Vajdaság természetvédelmi őrei című dokumentumfilmjét

2022.08.06
14:58
Forrás
Pannon RTV
Elismerésben részesült a Pannon RTV Čuvari prirode Vojvodine, vagyis a Vajdaság természetvédelmi őrei című dokumentumfilmje a Vrmdža festen.
Pannon RTV

A Sokobanjához közeli Vrmdža nevű településen megtartott szemlén az alkotás a legjobb környezetvédelemmel foglalkozó filmként kapott elismerést. Az alkotás a Pannon RTV valamint a Vajdasági és Szerbiai Természetvédelmi Őrök Szövetsége együttműködéséből született.

Pannon RTV

A Vrmdža festre 70 alkotás érkezett be, amelyek turisztikai, környezetvédelmi és a falusi élettel, kultúrával foglalkozó filmek kategóriáiban mérettek meg. Külön bírálták el a televíziós és a filmes alkotásokat. A Čuvari prirode Vojvodine című film megtalálható honlapunkon.

Pannon RTV
Vajdaság természetvédelmi őrei – Čuvari prirode Vojvodine

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:53, Frissítve: 17:02

Holnap kezdődik a Sziget - 103 országból jönnek bulizni

Holnap kezdődik a Sziget fesztivál Magyarországon. A két legdrágább fellépő Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró - mondta a rendezvény főszervezője.
15:19, Frissítve: 15:26

Kézműves tábor Magyarkanizsán

Szünidei kézműves programot szervezett a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény az általános iskolás gyerekek számára, a magyar kormány támogatásával.
15:10, Frissítve: 16:53

Támogatás a vállalkozóknak

43 cég képviselői vehettek ma át támogatásról szóló szerződést Újvidéken, ugyanis a tartományi költségvetésből összesen 239 millió dinár vissza nem térítendő eszközöket biztosítottak új berendezések vásárlására.

Népszerű