Ugrás a tartalomra

Egyre népszerűbb a társasjáték - Nemcsak a gyerekeket szórakoztatja

2024.02.21
21:25
Forrás
Pannon RTV
A felnőttek körében is egyre népszerűbbek a társasjátékok. Persze nem a klasszikus gurítós, bábuval lépegetős fajták, hanem a stratégiai érzéket, logikát és együttműködést is igénylő komolyabb változatok.

A Vajdasági Társasjáték Klub összegyűjti a rajongókat, és játékdélutánokat, játékesteket, vagy akár egész napos játékmaratonokat szervez, melyeken a megszállottak és az új érdeklődők is kedvükre próbálgathatják a társasokat.

De mitől olyan népszerűek ezek a rendezvények, és milyen az a játék, ami órákra képes lekötni a társaságot? A Közügyekben kiderült!

társasjáték
Vajdasági Társasjáték Klub

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.