Ugrás a tartalomra

Elérhető a Zsebtükör mobilalkalmazás

2024.02.01
12:31
2024.02.01
15:27
Forrás
Pannon RTV
A Zsebtükör alkalmazás telepíthető androidos és IOS rendszerekre, letölthető a Google Play Áruházból és az App Store-ból is.

Elérhető a Magyar Nemzeti Tanács Zsebtükör elnevezésű mobilalkalmazása. A Zsebtükör elsősorban lehetővé teszi a jogsértések dokumentálását és bejelentését – egyszerűen és gyorsan, akár anonim módon is. Ezen túl pedig elérhetővé teszi a kisebbségi jogokra vonatkozó információkat is, rendszerezi és kereshetővé teszi az adatbázist.

Az alkalmazás az alábbi linkeken érhető el:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiopresent.zsebtukor

IOS: https://apps.apple.com/dk/app/zsebt%C3%BCk%C3%B6r/id6469098609

Magyar Nemzeti Tanács
Zsebtükör
MNT

Most

13:32, Frissítve: 16:18

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.