Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Elindult az őszi műsorrács a Pannon RTV-ben

2023.09.18
14:35
2023.09.18
16:46
Forrás
Pannon RTV
A nyári szünet után ismét visszatértek közismert műsoraink a Pannon Rádióban és Televízióban, illetve a Szabadkai Magyar Rádióban.

Egyebek mellett közéleti, politikai, kulturális, sport-, gasztronómiai, természetvédelmi és más vajdasági aktuális témákkal is foglalkozunk.

Vidám és humoros pillanatokra ébredhettek a hallgatók hétfő reggel, 6 órai kezdettel visszatért a Pannon Reggeli, és annak négy közkedvelt műsorvezetője is.

Az őszi műsorrácson rövidítve, de továbbra is hallható lesz a Presszó, majd 14 órától a Partitúra, a Magyar kedvencek szünet nélkül és a Csillaghullás.

Ezek mellett a Csendháborítás és a Fitt Zóna műsora is repertoáron lesz a 91.5 Mhz-en.

Brasnyó Zoltán, főszerkesztő, Pannon Rádió: „Hozzám mindegyik műsor közel áll, alapvetően azok az esti zenei válogatások is, amelyek hallhatók a Pannon Rádióban esténként 8 óra után, illetve azok a Dj mixek, amelyeket hétfőn hallhatnak a hallgatóink. De ha csak egy műsort kell mondani, akkor nyilvánvalóan a Reggeli áll hozzám legközelebb, mivel ebben a műsorban magam is tevékenyen részt veszek. Van ennek egy olyan hangulata, amely a reggeli műsorokra jellemző, egy fesztelen, nagyon laza műsor. Igyekszünk egyre több vendéget meghívni, sok nyereményjátékot is tervezünk.”

Reggel 6 órakor a Napindító című műsorral kezdetét vette az őszi műsorrács a Szabadkai Magyar Rádióban is. Ezt követően a Mozaik - informatív műsor következik, a 16 órai Híradó után pedig a szórakoztató jellegű Körhinta is hallható lesz a 107.1 Mhz-en. Dedić Szuzanna, főszerkesztő, Szabadkai Magyar Rádió: „A Körhinta is visszatér a jól megszokott műsorvezetőkkel, Búzás Zsuzsannával, Vágó Krisztával és jómagammal, valamint szerdánként Manóval. Este nyolc óráig hozzuk a friss információkat, híreket, a másnapra vonatkozó közérdekű információkat, programajánlatokat és mindent, ami aktuális információ. A jól megszokott hétvégi Mozaikkal jelentkezünk szombat délelőttönként, délutánonként a Muzsikál a mozival és a Slágergyárral. Vasárnap visszatér az Olvasónapló irodalmi műsorunk reggel 8 órától Bencsik István szerkesztésében. 9-től Agrárvilág, 11-től a közkedvelt vasárnapi Kívánságműsor szórakoztatja a hallgatókat.”

Közéleti, aktualitás, politikai, kulturális, oktatási és más közérdekű témákat dolgoz fel hosszabban a Közügyek című tévéműsor, amely szintén visszatér a képernyőre. Bejátszások és élő stúdióbeszélgetések is várhatók minden hétköznap 18 óra 10 percről a Pannon Televízióban. Juhász Gábor, felelős szerkesztő, Közügyek: „Továbbra is azokat a témákat fogjuk feldolgozni, amelyek a nézők mindennapjait érintik. Például a migránsválság, különböző városok, községek mindennapjait, közvállalatok munkásságát fogjuk majd szemezgetni. Ezekben a bejátszásokban, stúdióbeszélgetésekben hosszabb lélegzetvételben tudjuk feldolgozni ezeket a témákat. Ezért is szeretnek bennünket, mert belefér a háttér is. Belefér a saját vélemény, amit elmondanak a vezetők vagy a szakmai hozzáértő emberek.”

A Pannon Televízióban továbbá visszatér a Sporthétfő hétfőnként 17 órától, illetve a Dél-Bánát ízei - főzőműsor, amelyben Teri néni és Karolina készül jobbnál jobb receptekkel szerdán 19:30-tól. Egyebek mellett a Forog a kamera, a Természetvédelem határok nélkül, a Pannon Gazda, a Közel-kép és a Vidékünk is a megszokott időben várja a nézőket.

őszi műsorrács
Pannon RTV
Pannon Rádió
Szabadkai Magyar Rádió
Brasnyó Zoltán
Dedić Szuzana
Juhász Gábor
Közügyek

Most

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.