Ugrás a tartalomra

Elrajtolt a Pannon Rádió életmódmagazinja, a Fitt Zóna

2023.09.16
12:00
2023.09.16
16:11
Forrás
Pannon RTV
Élő, terepi műsorral jelentkezett a Pannon Rádió ma, ugyanis ismét elstartolt Fitt Zóna. A szezonnyitó műsornak köszönhetően rengeteg mozgás várta a Palicsra látogatókat 10 és 12 óra között a Zenepavilonnál.

Ismét elkezdődött a Fitt Zóna, a Pannon RTV életmódmagazinja, amely számos témával foglalkozik. Az évadnyitó eseményen alaposan megmozgathatták magukat az érdeklődők. Többi között az Active Kids munkájával és a kangoo-val is megismerkedhettek a nyitóbulin.

Számos más érdekes beszélgetés is várta a hallgatókat és a kilátogatókat, Palics révén a vízi sportok is előtérbe kerültek. Kókai Mónikához, a műsor házigazdájához ezúttal Sánta Zoltán műsorvezető csatlakozott.

Sánta Zoltán, műsorvezető, Pannon Rádió: „Azt gondolom, hogy nagyon hasznos ez a műsor. Mindenképpen inspiratív sokak számára úgy gondolom, és erre kész bizonyítékok is vannak, hiszen voltak kihívások a műsor keretein belül, amihez lehetett csatlakozni és a Fitt Zóna be tudott számolni néhány igazán nagy fogyásról meg életmódváltásról, úgyhogy én végül is azt gondolom, hogy a tényleges célját mindenképpen eléri.”

A műsor célja, hogy népszerűsítse a rekreációs sportokat, és segítsen azoknak, akik életmódváltáson gondolkodnak. Kókai Mónikától azt is megtudtuk, hogy újdonságok is várnak az érdeklődőkre, ami sportot illeti a régiónkban. „Egy új verseny készül hamarosan, egészen pontosan szeptember 30-án Northstorm névvel, amit Calbert Anita fog szervezni és ő fogja majd itt nálunk promotálni. Ez tulajdonképpen egy akadályfutó verseny lesz és a legbátrabbak, a legkitartóbbak próbálhatják ki magukat, vagy bárki aki úgy gondolja, hogy ez a sport neki való.”

Az új évadban továbbra is kiemelten foglalkoznak majd azzal, hogy hogyan lehet a nyári jó alakot megőrizni, táplálkozási tanácsok várják majd a hallgatókat, megismerkedhetnek különféle mozgásformákkal és sikertörténetekkel is. A Fitt Zónát szombatonként 14 és 16 óra között követhetik a Pannon Rádióban, azaz 91,5 Mhz-en.

Fitt Zóna
terepi műsor
Pannon Rádió
sport
Sánta Zoltán
életmód
Kókai Mónika

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.