Ugrás a tartalomra

Emlékünnepség lesz az aracsi pusztatemplomnál

2023.07.29
13:18
2023.11.02
08:51
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági magyarság legfontosabb szakrális emlékhelyén vasárnap 18 órakor kezdődő szentmisét Mellár József törökbecsei esperes-plébános celebrálja.

Emlékünnepség lesz holnap az aracsi pusztatemplomnál. Ünnepi beszédet mond Sárközi István, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke, majd alkalmi műsor következik.

aracsi pusztatemplom
emlékünnepség
Sárközi István
Végrehajtó Bizottság

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.
14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.