Ugrás a tartalomra

Estére érkezik a csapadék

2024.04.01
08:21
2024.04.01
08:30
Forrás
Pannon RTV
Ma napközben marad a szeles, nyárias idő. Húsvéthétfőn a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett továbbra is a legtöbb helyen vastag, szaharai poros fátyolfelhők gátolják a ragyogó napsütést.

A délután második felében pedig egy közeledő hidegfront miatt növekszik meg a felhőzet és alakulhat ki eső, zápor, helyenként zivatar. Élénk, erős, néhol viharos lesz a délies szél, mely az esti órákban nyugat felől egyre nagyobb területen nyugatira, majd északnyugatira fordul. Délután 24-30 fokot mutathatnak a hőmérők.

Kedden a gomolyfelhőkből még többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok. A szél is felerősödik. Visszaesik a hőmérséklet, a maximumok csak 11 és 19 fok között alakulnak. A hét további részében, azonban ismét felmelegedésre kell számítani, a hétvégére a nappali maximum hőmérséklet ismét meghaladja majd a 25 fokot.

időjárás

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.