Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Fergeteges bulit tartottak a gólyáknak Szabadkán

2019-10-23
13:15
2019-10-23
18:21
Forrás
Pannon RTV
Több száz fiatal szórakozott tegnap este a szabadkai VIFÓ gólyabuliban.

A Vajdasági Ifjúsági Fórum huszonharmadik alkalommal szervezte meg a tanévindító bulit, melyen ezúttal is közismert lemezlovasok zenéltek a fiataloknak.

Buliztak a fiatalok Szabadkán a kedd esti gólyabuliban. A Saxban szervezett parti leginkább a friss egyetemistáknak szólt, ennek ellenére rengeteg felsőbb éves is ellátogatott a rendezvényre. Vajdaság számos városából és külföldről is érkeztek bulizni vágyó fiatalok.

Gömöri Eszter: „Most vagyok itt első alkalommal. Sajnos eddig még nem jutottam el. Eddig szerintem nagyon jó. De még csak most kezdtek el jövögetni az emberek, úgyhogy biztos, hogy még sokkal nagyobb buli lesz.”

Vannak visszatérő vendégek is, akik fontosnak tartják az ilyen jellegű rendezvényeket.

Csorba Norbert: „Szabadkán az egyik legmeghatározóbb buli, ahova a magyar fiatalok, a magyar egyetemisták eljárnak. Szerintem tök jó, hogy minden évben ezt megszervezik, és hogy ez fennmarad az évek alatt, és egyre jobban fejlődik és egyre jobb, egyre színvonalasabb rendezvénnyé alakult át.”

Szollár Ádám a Vajdasági Ifjúsági Fórum alelnöke elmondta, fontos, hogy a fiatalok ismerkedjenek, és a szürke hétköznapokon is ki tudjanak kapcsolódni: „Az alapcélkitűzés az, hogy a gólyákat beintegráljuk az egyetemista környezetbe, kapcsolatokat építsenek ki. A másik célunk pedig ezzel az, hogy az itt lévő magyarságot, az itt lévő egyetemistákat egy helyre tömörítsük, és egy nagyot bulizzunk.”

A hajnalig tartó buli hangulatáról Hard Solo, Dj iLektro és Dj Dudas gondoskodott.

VIFÓ Gólyabuli
Vajdasági Ifjúsági Fórum
Szollár Ádám
VIFÓ

Most

21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.