Ugrás a tartalomra

Hárommillió euró landolt a zsebében

2022.09.17
10:40
Forrás
Tanjug
Kihúzták a LOTO PLUS nyertesét - tájékoztat a Szerbiai Állami Szerencsejáték Kft.

A nyertes nem kevesebb mint 3 millió 220 ezer euróval lett gazdagabb. A pénzesőt hozó szelvényt kedden fizették be a boszniai szerb köztársaságbeli Banja Lukában.

A szerencsés nyertes egyébként befizette a sima lottót és a Lotto Plust is, ez pedig 16,40 bosnyák konvertibilis márkájába került - olvasható a közleményben.

lottó
szerencsejáték

Most

18:43, Frissítve: 18:49

Újabb lövöldözés a makkhetesi erdőben

Ismét lövöldözés volt a Szabadka melletti makkhetesi erdőben. Ezúttal is az afgán embercsempészek nyitottak tüzet - mondták el a helyszíni tudósítónknak azok az illegális bevándorlók, akik csoportosan menekültek ki az erdőből.
18:33

Húszéves a Vajdaság Erdői Közvállalat

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte a Vajdaság Erdői Közvállalat Újvidéken. Az évfordulóról ünnepi díszülésen emlékeztek meg. Elismeréseket adtak át azoknak, akik az elmúlt két évtizedben hozzájárultak a közvállalat sikeres működéséhez.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.