Ugrás a tartalomra
Kucor Dejan

Hasznos szórakozás - nyári táborok Bácskossuthfalván

2023.06.05
21:34
Forrás
Pannon RTV
Hangos gyerekzsivaj és sok színes sátor tölti meg nyaranta egy hétre a bácskossuthfalvi általános iskola udvarát.

Július 8-a és 14-e tartják nagy hagyományokkal rendelkező Nyári Táborokat a bácskossuthfalvi Id. Kovács Gyula Általános Iskolában. Az ügyességi és készségfejlesztő játéktábort 23., a MIT-tábort jubileumi, 30., a Kamasztábort pedig 19. alkalommal szervezik meg. A népszerű programok némelyikére már most beteltek a helyek.

Jókedv és önfeledt játék jellemzi a bácskossuthfalvi Nyári Táborokat, melyekre általános és középiskolásokat várnak immár három évtizede. A táborban töltött napok reggelivel és tornával kezdődnek. A táborvezetők érdekes és mozgalmas programokat készítettek a gyerekeknek, kézműveskedés, sport, táncok, íjászkodás csak néhány a sok közül.

nyári tabor
Közügyek

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.