Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

2019-07-14
07:35
2019-07-14
17:49
Forrás
Pannon RTV
A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

A 75 éves Magyar Szó Lapkiadó Kft. 50-ik alkalommal szervezte meg a Strandszépe választást Magyarkanizsán. 16 hölgy vonult végig a kifutón először bikiniben, majd népviseletben és végül estélyi ruhában.

Az olvasók beküldött szavazatai alapján az Olvasók szépe díjat a zentai Boltresz Andrea érdemelte ki, első udvarhölgye a kishegyesi Uhor Nikolett lett, második udvarhölgye pedig a gunarasi Gere Kitti.

Boltresz Andrea, Olvasók szépe, Zenta: „Nagyon, nagyon izgultunk mindannyian. El kell mondanom, az utóbbi két nap nagyon, nagyon stresszes volt, viszont így a végére én azt gondolom, hogy mindenki megérdemelte volna akár az én helyezésemet, akár a királynőét, mindenki nagyon szép volt.”

A zsűri értékelése szerint a legszebb lány idén a horgosi Szabó Noémi lett, első udvarhölgye a szabadkai Simon Nikolett, második udvarhölgye pedig a topolyai Bukvić Dragana.

Szabó Noémi, Strandszépe, Horgos: „Igazából nagyon izgultam egész nap, ahogy mentek ki a lányok, és egyáltalán nem is számítottam rá, és nem is gondoltam egyáltalán, hogy én leszek végül a királynő és nagyon, nagyon jó érzés. Nagy felelősség, hogy nekem kell képviselni Vajdaságot, és tényleg nagyon örülök.”

Varjú Márta, a lap főszerkesztője elmondta, az elmúlt fél évszázad alatt a rendezvény számos változáson esett át, hiszen az idei évben már a nyertesek továbbjutnak a Magyarok Világszépe szépségversenyére.

Varjú Márta, főszerkesztő, Magyar Szó: „Nagyon szerettük volna már tavaly, ha továbbjutnak a lányok Budapestre, a Magyarok Világszépe versenyére, sajnos akkor elkéstünk, mert már ott elkezdődött az előkészítő tábor, de az idén ez meglesz, úgyhogy itt van már Fásy Ádám, aki benne lesz a zsűriben, és az itt nyerő hölgyek tovább fognak jutni, és augusztus 9-én a Klauzál téren bemutatkoznak.”

A legfotogénebb hölgy a szabadkai Győri Renáta lett, a legszebb mosolyú hölgynek pedig a zentai Borbély Hajnalka bizonyult. A színvonalas rendezvényen a felvonuló hölgyek mellett színpadra léptek még a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristái, valamint Szerda Árpád és Natasha Cheeseman is.

Strandszépe
Magyarkanizsa
Magyar Szó

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.