Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

2019-07-14
07:35
2019-07-14
17:49
Forrás
Pannon RTV
A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

A 75 éves Magyar Szó Lapkiadó Kft. 50-ik alkalommal szervezte meg a Strandszépe választást Magyarkanizsán. 16 hölgy vonult végig a kifutón először bikiniben, majd népviseletben és végül estélyi ruhában.

Az olvasók beküldött szavazatai alapján az Olvasók szépe díjat a zentai Boltresz Andrea érdemelte ki, első udvarhölgye a kishegyesi Uhor Nikolett lett, második udvarhölgye pedig a gunarasi Gere Kitti.

Boltresz Andrea, Olvasók szépe, Zenta: „Nagyon, nagyon izgultunk mindannyian. El kell mondanom, az utóbbi két nap nagyon, nagyon stresszes volt, viszont így a végére én azt gondolom, hogy mindenki megérdemelte volna akár az én helyezésemet, akár a királynőét, mindenki nagyon szép volt.”

A zsűri értékelése szerint a legszebb lány idén a horgosi Szabó Noémi lett, első udvarhölgye a szabadkai Simon Nikolett, második udvarhölgye pedig a topolyai Bukvić Dragana.

Szabó Noémi, Strandszépe, Horgos: „Igazából nagyon izgultam egész nap, ahogy mentek ki a lányok, és egyáltalán nem is számítottam rá, és nem is gondoltam egyáltalán, hogy én leszek végül a királynő és nagyon, nagyon jó érzés. Nagy felelősség, hogy nekem kell képviselni Vajdaságot, és tényleg nagyon örülök.”

Varjú Márta, a lap főszerkesztője elmondta, az elmúlt fél évszázad alatt a rendezvény számos változáson esett át, hiszen az idei évben már a nyertesek továbbjutnak a Magyarok Világszépe szépségversenyére.

Varjú Márta, főszerkesztő, Magyar Szó: „Nagyon szerettük volna már tavaly, ha továbbjutnak a lányok Budapestre, a Magyarok Világszépe versenyére, sajnos akkor elkéstünk, mert már ott elkezdődött az előkészítő tábor, de az idén ez meglesz, úgyhogy itt van már Fásy Ádám, aki benne lesz a zsűriben, és az itt nyerő hölgyek tovább fognak jutni, és augusztus 9-én a Klauzál téren bemutatkoznak.”

A legfotogénebb hölgy a szabadkai Győri Renáta lett, a legszebb mosolyú hölgynek pedig a zentai Borbély Hajnalka bizonyult. A színvonalas rendezvényen a felvonuló hölgyek mellett színpadra léptek még a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristái, valamint Szerda Árpád és Natasha Cheeseman is.

Strandszépe
Magyarkanizsa
Magyar Szó

Most

19:30

Lengyel barlangban rekedt két ember

Több mint két tucatnyian próbálják meg kiszabadítani azt a két barlangászt, akik a hétvégén Lengyelországban, a Tátra egyik barlangjában kerültek a víz fogságába.

Népszerű

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.