Ugrás a tartalomra

A horgosi Vajda Andrea borítékja autót ért

2021.09.19
13:43
2021.09.19
15:34
Forrás
Pannon RTV
Több vajdaságinak, köztük egy horgosi személynek is kedvezett a szerencse a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték őszi fordulójának első húzásán, tegnap.

Vajda Andrea, aki telefonon nyilatkozott a Pannon RTV-nek, egy Fiat 500L típusú személygépjárművel lett gazdagabb. Elmondta, már nagy szükségük volt egy új autóra, mivel az előző családi járművük már elöregedett. Többször is próbálkoztak, nagyjából húsz borítékot küldtek be a játékba. A nyertes szerint mindenkinek érdemes részt vennie a húzáson, hiszen nem tudni, mikor áll mellénk a szerencse.

„Remény mindig van. Kitartással talán sikerül, hiszen mi is kitartóan gyűjtöttük a számlákat, és meg kell, hogy mondjam, hogy a férjem motiválására én is motiválttá váltam, és egymást biztatva tényleg gyűjtöttük szorgalmasan. Minél több számlát összegyűjt az ember, természetesen annál több az esély rá, úgyhogy csak hajrá és előre. Mindenkit csak biztatnék.”

Vedd el a számlát és nyerj!
nyereményjáték
Horgos
Vajda Andrea
Fiat 500 L
autó

Most

09:51

150 éves a szabadkai Népkör

Egyedülálló jubileumot ünnepel a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ. Az intézmény megkezdte 150. évadát. Gálaműsort és díjátadó ünnepséget tartottak.
07:36, Frissítve: 10:01

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.