Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Jótékonysági koncert a szabadkai Városháza dísztermében

2019.02.13
22:33
Forrás
Pannon RTV
Nem lehetett már helyet foglalni a szabadkai Városháza dísztermében, akkora volt az érdeklődés a Széchenyi István Általános Iskola jótékonysági koncertje iránt.

Az iskola és a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium növendékei nagyzenekarként több híres filmslágert, illetve popzenét adtak elő nagyzenekari műre hangszerelve. A szerda esti jótékonysági koncerten befolyt teljes összeget Lea és Damjan, két beteg diákjuk gyógyítására ajánlják fel a szervezők. A zenekarhoz fuvolán csatlakozott az iskola igazgatója, Weiss Vesna is, aki a Pannon RTV-nek elmondta, hogy a tanulók több hónapon át rendkívül nagy lelkesedéssel készültek erre az estére. Az érdeklődők hallhattak feldolgozásokat Cindy Laupertől és Elvis Presleytől is.

jótékonysági koncert
Széchenyi István Á.I.

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.
13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.