Ugrás a tartalomra

Kanadai hangjegykoktél, amerikai hozzávalókkal...

2021.02.16
13:19
Forrás
Pannon RTV
Matt Dusk, kanadai énekes a Szabadkai Magyar Rádiónak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy miért kötődik a swing és a kaszinók korszakához. A szórakoztatás aranykorához.

Las Vegas füstös lokáljainak és pompázatos fellépőtermeinek hangulatát idézi meg a többszörös arany-, és platinalemezes világhírű kanadai énekes, Matt Dusk legújabb lemeze. Az előadóművész ezúttal Frank Sinatra legismertebb szerzeményeit hozza el a rajongóinak. A Szabadkai Magyar Rádiónak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy miért kötődik a swing és a kaszinók korszakához. A szórakoztatás aranykorához. Illetve arról is beszélt, hogy milyen a kapcsolata egyik mentorával, Tony Benettel.

Szabadkai Magyar Rádió

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.