Ugrás a tartalomra

Karácsonyi műsor a Szabadkai Magyar Rádióban

2020.12.20
10:21
2020.12.20
11:25
Forrás
Pannon RTV
Illatszer, nyakkendő vagy selyempapírba csomagolt szaloncukor helyett szép pillanatokat ajándékoz Önöknek karácsonyra a Szabadkai Magyar Rádió.

December 24-én 15 óra, illetve 19 óra után az ismert színművész, Nagy Sándor mesél a hallgatóknak. A 14 órai, illetve a 18 órai híreket követően pedig Matt Dusk kanadai énekes hozza el egyik legkedveltebb szerzeményét.

December 25-én 10 óra, illetve 19 óra után a legendás magyar színművésszel, Harsányi Gáborral hallhatnak egy beszélgetést, aki egy verssel ajándékoz meg mindenkit. A 13 órai, illetve a 20 órai híreket követően a rock egyik legnagyobb alakja, Steve Von Till osztja meg életének és karrierjének fontos mozzanatait egy exkluzív interjúban.

December 26-án A Muzsikál a mozi műsor különkiadásával várja önöket Orosz Ildikó, majd Mucsi Zoltán és Scherer Péter is számít a figyelmükre egy mókás hangjátékban, amelyben a kézmosás fontosságáról értekeznek 17 óra után. Az esti órákban pedig Jenei István vajdasági harmonikás ajándékozza meg a közönséget a legszebb slágerekkel a 107,1 MHz-en.

SZMR
ünnep
karácsony
Steve Von Till
Nagy Sándor
Matt Dusk
Jenei István
Muzsikál a mozi

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:40

Hamilton a pole pozícióban

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es Szaúdi Nagydíj időmérő edzését, így ő rajtolhat majd az élről.
16:09

Madáretetés a megfelelő módon

Madáretetési akciót szerveztek Hajdújáráson gyermekek számára. A fiatalok természetes alapanyagokból készítettek madárkalácsokat, emellett pedig megismerkedhettek a Ludasi-tó élővilágával is.

Népszerű