Ugrás a tartalomra

Képzés civil szervezetek részére a közösségi média használatáról

2023.11.07
17:23
2023.11.07
19:49
Forrás
Pannon RTV
A Közösségi média rejtelmei címmel civil szervezetek részére tartott képzést az Óbecsei CIVIL Központ a Than Emlékházban.

A Than Fivérek Értelmiségi Kör által az idén létrehozott Óbecsei Civil Központ a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával alakult meg azzal a céllal, hogy pályázatírási tanácsadással, szakmai fejlesztéssel és közösségépítéssel erősítse meg a civil szférát.

Szerda Balázs, művelődéssel és civil szervezetekkel megbízott tag, Óbecse KT: Óbecse községben rengeteg civil szervezet működik, és azt is tudjuk, hogy nagyon jó és színes programokat szerveznek. Amit hiányosságként tudunk felfedezni, az ezeknek a programoknak a hirdetése, és ebben tud nagyon sokat segíteni a közösségi média nem csak egy esemény meghirdetésében, hanem aztán annak az elmesélésében is, hogy egy ilyen eseményen mi történik, hogy zajlik, és azt gondolom, hogy az utólagos megjelenés is ugyanolyan fontos, mint egy reklám.

Óbecse
Szerda Balázs

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.