Ugrás a tartalomra

Két kekszet von ki a forgalomból a Lidl - fémreszeléket tartalmazhat

2024.02.22
08:47
2024.02.22
08:53
Forrás
blic.rs
Kivonnak a forgalomból két terméket a szerb piacon – Ha vásároltak belőlük, azonnal vigyék vissza – a pénzt visszaadják számla nélkül is.

A Szerbiai Lidl Társaság honlapján tette közzé, hogy két kekszet kivon a forgalomból, mert nem zárható ki annak lehetősége, hogy fémreszeléket tartalmaz.

A Lidl szerbiai képviselete arról tájékoztat, hogy a holland Banketbakkerij Merba vállalat bevonta a következő termékeit: a 210 grammos Sondey Grandino Tripl Chocolate Cookies nevű kekszet, melynek gyártási tételszáma 2334703, valamint a szintén 210 grammos Sondey Grandino Soft Baked White Chocolate, Lemon Cookies kekszet, gyártási tételszáma 2334709.

Mindkét terméken a feltüntetett lejárati dátum 2024.12.12.

Az említett kekszek gyártási sorozatánál nem zárható ki annak lehetősége, hogy fémreszeléket tartalmaznak.

Mivel a szóban forgó kekszeket a szerbiai Lidl üzletlánc is forgalmazta, a fogyasztók védelme érdekében azonnal kivonták őket a forgalomból. Az esetleges sérülésveszély miatt arra kérik a vásárlókat, hogy ne fogyasszák ezeket a termékeket. Ugyanakkor arról is tájékoztatják a fogyasztókat, hogy aki az említett lejárati dátummal és gyártási tételszámokkal jelölt termékekből vásárolt, visszaviheti a Lidl bármely üzletébe. A pénzt visszakapja a számla felmutatása nélkül is.

Lidl
keksz

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.