Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Kezdődik a strandszezon Palicson

2019-06-20
16:38
2019-06-20
16:44
Forrás
magyarszo online, gradsubotica.co.rs
Szombaton kezdődik hivatalosan a fürdőszezon Palicson. A homokos strandon 20 nyugágy és új napernyők várják a pihenni vágyókat, továbbá négy tusoló működik majd.

Idén kávézó is nyílik, ahol a felfrissülés mellett a hét minden napján tematikus programokkal várják a vendégeket. Lesznek szabadtéri filmvetítések, sportprogramok, családi és gyermekprogramok, de szerveznek salsa és latin esteket, koncertek is. A kávézó mindennap 14 órától éjfélig tart nyitva, egészen a nyári szezon végéig.

A tavaly felújított sportpályák használata továbbra is ingyenes a délelőtti és a kora délutáni órákban, 16 órától bérelni lehet őket. A foci- és a kézilabdapálya kétórás használata 2000 dinár, a kosárlabdapálya bérlése 1500 dinár, míg a két röplabdapálya ingyenes marad. A pályák mellett kültéri edzőterem is van, ahol sportolni vagy asztaliteniszezni lehet.

strandszezon
Palics
fürdőszezon

Most

09:05, Frissítve: 10:16

Falunapot ünnepeltek Magyarcsernyén

Horgász- és főzőversennyel, művelődési műsorral, koncertekkel ünnepelték több napon át a falunapot Magyarcsernyén. A házigazdák gazdag programmal várták a helyieket és a vendégeket.

Népszerű