Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Kezdődik a strandszezon Palicson

2019-06-20
16:38
2019-06-20
16:44
Forrás
magyarszo online, gradsubotica.co.rs
Szombaton kezdődik hivatalosan a fürdőszezon Palicson. A homokos strandon 20 nyugágy és új napernyők várják a pihenni vágyókat, továbbá négy tusoló működik majd.

Idén kávézó is nyílik, ahol a felfrissülés mellett a hét minden napján tematikus programokkal várják a vendégeket. Lesznek szabadtéri filmvetítések, sportprogramok, családi és gyermekprogramok, de szerveznek salsa és latin esteket, koncertek is. A kávézó mindennap 14 órától éjfélig tart nyitva, egészen a nyári szezon végéig.

A tavaly felújított sportpályák használata továbbra is ingyenes a délelőtti és a kora délutáni órákban, 16 órától bérelni lehet őket. A foci- és a kézilabdapálya kétórás használata 2000 dinár, a kosárlabdapálya bérlése 1500 dinár, míg a két röplabdapálya ingyenes marad. A pályák mellett kültéri edzőterem is van, ahol sportolni vagy asztaliteniszezni lehet.

strandszezon
Palics
fürdőszezon

Most

19:19, Frissítve: 20:35

Exkluzív interjú James Bonddal

Egy ausztrál úriember, aki fiatalon mindennél jobban szeretett volna a legendás dupla nullás ügynök szerepében tündökölni a mozivásznon.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.