Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Lakás vagy ház? - Ingatlanpiaci körkép Zentán

2021-01-27
22:00
2021-01-27
22:05
Forrás
Pannon RTV
Mely ingatlanok a kelendőbbek? Milyen áron cserélnek gazdát a házak, lakások Zentán? Ennek járt utána a Közügyek stábja.

Az ingatlan mindenki számára olyan befektetési eszközt képvisel, ami a maradandóságot jelentheti tulajdonosának. Vajdaságban az elmúlt pár évben az elvándorlás miatt növekedni látszódott az eladni kívánt ingatlanok száma, viszont az árak tekintetében mérvadó változás nem történt. A szerbiai ingatlanpiac a koronavírus járvány ellenére a 2020-as év utolsó negyedében 10 százalékos növekedést könyvelhetett el.

Zenta
ingatlanok

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.