Ugrás a tartalomra
Pixabay/Alexas_Fotos

Lebukott, mert a rendőrök észrevették, hogy lélegzik a plüssmackó

2022.08.11
20:37
2022.08.11
20:54
Forrás
hirado.hu
A manchesteri rendőrség letartóztatta azt a férfit, aki először ellopott egy autót, majd azt magamögött hagyva különös módon próbált meg elrejtőzni.

A 18 éves Joshua Dodson a barátnője házában egy óriási, kétméteres plüssmackóba gyömöszölte magát, amikor az őt üldöző rendőrök elől próbált elbújni.

„Amikor elmentünk, hogy letartóztassuk, észrevettük, hogy a sarokban álló hatalmas medve lélegzik” – írta a rendőrség. Dodsonra a rendőrség azért adta ki a körözést mert ellopott egy több mint 10 000 dollár értékű Mitsubishi terepjárót. A férfi akkor bukott le, amikor a rendőrök barátnője otthonában kezdték meg a keresését, és egy kis kutakodás után kiszúrták, hogy a férfi egy emberméretű plüssmedvébe rejtőzött el. A férfit letartóztatták és kihallgatták, beismerte a kocsilopást, és más, korábban elkövetett lopásokat is.

rendőrség
plüssmackó

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:36

Rotyogott a pörkölt Hertelendyfalván

Pörköltfőző versenyt rendeztek Hertelendyfalván a református templom felszentelésének ünnepén. Az imaház udvarában gyűltek össze az emberek. Tizenhárom bográcsban főtt a különböző, sajátos recept szerint készített pörkölt.
19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.