Ugrás a tartalomra
MTI/Balogh Zoltán

A lejobb magyar film a Testről és lélekről

2018-03-12
11:25
Forrás
MTI
Átadták a Magyar Filmdíjakat. A Kincsem közönségdíjas.

Enyedi Ildikó rendezése, a Testről és lélekről című alkotás nyerte el a legjobb játékfilmnek járó Magyar Filmdíjat. Az elismerést vasárnap este Budapesten, a Vígszínházban megrendezett gálán adták át, amelyen összesen 23 kategóriában hirdettek győztest. A legjobb tévéfilmnek járó díjat az Árulók, Fazakas Péter rendezése nyerte el. A legjobb dokumentumfilm az Egy nő fogságban, Tuza-Ritter Bernadett, a legjobb kisjátékfilm pedig a Földiek, Freund Ádám rendezése lett. Az animációk között a Pataki Szandra rendezte WireLess lett a győztes. A közönségdíjat a Kincsem című film, Herendi Gábor rendezése kapta.

Magyar Filmhét
Magyar Filmdíj
Testről és lélekről
díjátadó

Most

20:58, Frissítve: 21:09

Rossi váltja Leekenst

Marco Rossi veszi át a magyar labdarúgó-válogatott irányítását – számolt be róla a magyar szövetség hivatalos honlapján.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.