Ugrás a tartalomra
MTI/Balogh Zoltán

A lejobb magyar film a Testről és lélekről

2018-03-12
11:25
Forrás
MTI
Átadták a Magyar Filmdíjakat. A Kincsem közönségdíjas.

Enyedi Ildikó rendezése, a Testről és lélekről című alkotás nyerte el a legjobb játékfilmnek járó Magyar Filmdíjat. Az elismerést vasárnap este Budapesten, a Vígszínházban megrendezett gálán adták át, amelyen összesen 23 kategóriában hirdettek győztest. A legjobb tévéfilmnek járó díjat az Árulók, Fazakas Péter rendezése nyerte el. A legjobb dokumentumfilm az Egy nő fogságban, Tuza-Ritter Bernadett, a legjobb kisjátékfilm pedig a Földiek, Freund Ádám rendezése lett. Az animációk között a Pataki Szandra rendezte WireLess lett a győztes. A közönségdíjat a Kincsem című film, Herendi Gábor rendezése kapta.

Magyar Filmhét
Magyar Filmdíj
Testről és lélekről
díjátadó

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.