Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Marad az őszies idő

2020-09-28
14:30
2020-09-28
15:26
Forrás
Pannon RTV
A napokban nem számíthatunk felmelegedésre. Szeles és esős napok elé nézünk. A hétvége hozhat melegfrontot akár 26 fokos csúcshőmérséklettel.

Továbbra is marad az őszies idő. Keddtől felélénkülhet a nyugati-, északnyugati szél. Maximálisan napközben pedig 15 és 20 fokot mérhetünk. Gyakran kialakulhat majd zápor és zivatar a hét hátralevő részében.

Az éjszakai és a hajnali órákban 11 és 13 fok körül alakul a hőmérséklet. Többfelé kialakulhat eső és zápor, marad a szeles idő. A frontérzékenyeknél kedden problémákat okozhat a fáradság és a levertség. A megerősödő északnyugati szél fejfájást, ingerlékenységet és nyugtalanságot okozhat. Szerdán is marad a borult, esős idő. Az éjszakai és hajnali órákban 9 és 12 fok körül alakulhat a hőmérséklet. A nappali órákban 19-20 fokot mérhetünk és szeles időre készülhetünk. Szerdán kettős fronthatás várható.

A hét közepén továbbra is fújhat a nyugat-északnyugati szél. A nappali csúcshőmérséklet a szerdaihoz hasonlóan 19-20 fok körül alakulhat. Csütörtökön is számíthatunk csapadékra. A frontérzékenyeknél kialakulhat tompaság és figyelemzavar. Pénteken melegfront érkezik térségünkbe, erős déli széllel. Ekkor már kisebb esély mutatkozik az esőre, záporra. A reggeli órákban változatlanul marad a hideg idő 12 fokkal. Napközben 20 és 23 fokos csúcshőmérséklet várható.

A hétvégén sem lesz kifejezetten kirándulásra alkalmas az idő. Felhős és napos órák válthatják egymást. A nappali csúcshőmérséklet elérheti a 26 fokot is. Eső és zápor is előfordulhat.

időjárás
időjárás-előrejelzés
ősz

Most

21:15

Ökoturizmus két keréken

Kerékpárosok részére épült fából, rusztikus pihenőhely Ludason. Az EcoVeloTour projekt az ökoturizmus valamint a kerékpáros turizmus integrálását célozza meg.
19:51, Frissítve: 19:59

Koronavírus-járvány Európában

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket, Olaszországban naponta mintegy ezren kerülnek kórházba, meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban, gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában.

Népszerű