Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

Megérkezett az első hó

2021.12.07
10:50
Forrás
Pannon RTV
Vajdaság egyes részein és Belgrádban is a reggeli órákban szállingózott a hó.

A hőmérő higanyszála nem kúszott fagypont alá, tehát hóréteg nem alakul ki. Temerinből is havazásról érkezett hír, de ott még az autókon és a tetőkön sem maradt meg a nyoma. Az előrejelzések szerint a havazás a nap folyamán meglehetősen gyorsan esőre vált. A közlekedésben résztvevők fokozottan figyeljenek, az utak ugyanis csúszósak lehetnek.

havazás
tél

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.