Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

A meleg hétvégét változékony időjárás követi

2019-03-25
14:32
2019-03-25
17:28
Forrás
Pannon RTV
Vasárnapig marad is a szinte naponta változó időjárás. Jelentős mennyiségű csapadékra viszont továbbra sincs kilátás a meteorológusok szerint.

A hétvégén gyakorlatilag még mindenki rövid ujjúban volt, hétfőre azonban újra előkerültek a kabátok. Egészen a következő hétvégéig számítani kell arra, hogy nem lesz napos idő, sőt a hőmérséklet a fagypontot is megközelíti.

A szabadkai Búzás Brigitta arra számított, hogy a tavaszias hétvége után már végleg itt a tavasz: „A hétvége jó volt, meleg, napsütéses idő volt. Számítottam arra is, hogy ez lesz. Nem lett, de reménykedem benne, hogy minél előbb meleg lesz.”

A hirtelen beáramló időjárási fronthatások a közhiedelemmel ellentétben nem csak az időseket, de a fiatalokat is megviselhetik. Tamás Éva, Szabadka: „Nagyon fáj a fejem az ilyen időben. Sajnos a hétvégén beteg voltam. Nagyon szép időnk volt szombaton és vasárnap is, de nem tudtam csatlakozni.”

A hét hátralévő részében is marad a szeles, változékony időjárás. Kedden a felhős idő mellett kevés napsütésre számíthatunk. Szerdán már valamivel több napsütés lesz a jellemző, de csütörtökön és pénteken újra erőteljes felhősödés várható, élénk szélmozgás mellett. Számottevő csapadékra nem számíthatunk a szakemberek szerint. Napközben 10-13, éjszakánként 0-3 fokos hőmérsékleteket jósolnak.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:59, Frissítve: 19:12

Télűző hangzavar Padén

Boszorkányok, cicák, Zorró és még Pókember is beállt a télűzők sorába vasárnap Padén. A helyi Takáts Rafael Magyar Kultúrkör szervezésében már hagyományosan farsangi felvonulással köszöntik a tavaszt.
16:11

Ismert hangok Zentán

Kevés budapesti színház büszkélkedhet annyi ismert szinkronhanggal, mint az Újszínház. A Hangemberek című darabjuk is erről a szakmáról szól.

Népszerű