Ugrás a tartalomra

Mesehősök köszöntik fel videóüzenetben a szülinaposokat

2021-02-22
21:41
Forrás
Pannon RTV
A Szabadkai Gyermekszínház új kezdeményezéséről is beszámoltunk a Közügyekben.

Egy nem mindennapi kezdeményezésnek köszönhetően ismert mesehősök kívánnak boldog születésnapot a gyerekeknek a Szabadkai Gyermekszínház színészeinek tolmácsolásában. Jancsi és Juliska, a Szépség és a Szörnyeteg, Piroska vagy a Farkas, királylányok, hercegek, mindenki megtalálja saját kedvencét, akik személyes videoüzenetben köszöntik fel az ünnepeltet. A tudnivalókról a színészek készítettek egy videót, az részletekről pedig Gál Elvíra beszélt a Közügyekben.

gyermekszínház
szülinap
Közügyek

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.