Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mikulások és krampuszok lepték el a Pescsara helyi közösség utcáit

2021.12.05
19:34
2021.12.05
20:24
Forrás
Pannon RTV
A VMSZ helyi szervezetének tagjai mikuláscsomagokkal lepték meg a helyi kisgyermekeket, akik megtisztított cipőkkel és versmondással fogadták őket.

Magosi Zsuzsanna, a VMSZ helyi szervezetének elnöke elmondta, ezúttal 200 gyermek arcára csaltak mosolyt a finomságokkal teli csomagokkal. Mint mondta, ezzel az akcióval a hagyományok éltetése a cél.

„A gyerekek száma hála Istennek nagy, így igyekeztünk több Mikulás segítségét igénybe venni. Hét Mikulás és hét kísérő krampusz megy, hogy időben be tudjuk fejezni. A mikuláscsomag azokat az édességeket tartalmazza, amit a gyerekek szívesen fogyasztanak és szeretnek. Természetesen van egy kis sós ropi is. Minden, ami a gyerekek kedvence, benne van.”

Szabadka
Magosi Zsuzsanna
Pescsara Helyi Közösség

Most

07:52

Ki Ladik Katalin?

Ha hangköltészet és performance, akkor Ladik Katalin. A művésznő köré épített gondolatokat és a konceptuális művészet alapelveit állította színpadra legújabb előadásában a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház.
15:53, Frissítve: 17:28

Élő könyvtár az óbecsei Than Emlékházban

Második alkalommal szerveztek élő könyvtárt az óbecsei Than Emlékházban: a rendezvényen az élő könyveket diszkriminált, sérült vagy egyéb hátrányos helyzetben élő gyerekek és felnőttek személyesítették meg.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.